RobBeurseFotografie

Inleiding naar abstracte fotografie

In deze workshop leer je de weg verkennen die je die leidt naar abstracte fotografie. Je maakt kennis met hoe je jouw uitdrukkingsinstrument ‘je camera’ kunt gebruiken om je gevoel, je mening, je eigen zelf, met prachtige abstracte foto’s te verbeelden.

We doen dat stapje voor stapje.

De workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten. steeds 1 per maand.

  • Tijdens deze eerste bijeenkomst van deze workshop leer je eerst hoe je je onderwerp los kan laten, en gaat kiezen voor een beeld, jouw beeld, waarin vorm de hoofdrol speelt. Vorm en compositie zijn samen het onderwerp geworden.
  • In het tweede bijeenkomst grijpend we terug op het eerder geleerde en behandelen we hoe je je gevoel bij de totstandkoming van jouw beeld erbij kunt betrekken. Dit doen we aan de hand van een ‘intensieve’ belevingsscene.
  • Op de derde bijeenkomst gebruiken we het geleerde in bijeenkomst één en twee als een opmaat naar het doel:  uitdrukking geven aan je gevoel, je mening, je ‘diepste’ gevoelens in een abstract beeld.

Cursusdata en tijd:

Wordt nog nader vastgesteld.

Deze cursus is bedoeld voor degenen die de studiedagen conceptueel II hebben gevolgd of  ervaring hebben met conceptuele fotografie.

Scroll naar boven