RobBeurseFotografie

Personal coaching en begeleiding

is zowel bestemd voor de beginnende fotograaf die beter wil worden als voor (hobby)fotograaf die op zoek is naar verdieping of net even een slagje verder wil gaan met een of meerdere specifieke onderwerpen.

Beginnend fotograaf
Voor de beginnende fotograaf is Personal coaching en begeleiding een fijne manier om de basis van fotografie, zowel wat de mogelijkheden van compositie als techniek betreft, in de praktijk te leren gebruiken.

Gevorderde fotograaf
Voor de gevorderde fotograaf is Personal coaching en begeleiding een goede manier om zich in algemeen opzicht te verbeteren, of om  zich te verdiepen in specifieke onderwerpen.

Zoekende fotograaf
Maar ook voor de zoekende fotograaf naar ‘Hoe nu verder?’ kan Personal coaching een uitkomst bieden

Aanpak
Een coaching- en begeleidingstraject bestaat afhankelijk van de te bereiken doelen uit een aantal van te voren af te spreken bijeenkomsten, maar minimaal uit 2 bijeenkomsten.

  • Intake gesprek waarbij we er achter komen:
    • wat je voor ogen staat
    • welke mogelijkheden er zijn
    • en welk traject daarbij gekozen zou kunnen worden

Tijdens de tweede en volgende bijeenkomsten

  • Coaching en begeleiding en gesprekken die tot verdieping en verbetering of antwoorden leiden. Dat gebeurt onder meer aan de hand van je gemaakte opdracht(en).

Tijdens het traject is buiten de bijeenkomst om altijd telefonisch begeleiding en/of ondersteuning mogelijk (of via email, WhatsApp).

De coaching en begeleiding is mogelijke van één persoon tot een kleine groep van maximaal vijf personen.
Met name wanneer het specifieke onderwerpen betreft kan een kleine groep tot vruchtbare interactie leiden.

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van de specifieke wensen en het aantal bijeenkomsten. Vanzelfsprekend is ook het aantal mensen dat deelneemt belangrijk. Uitgangspunt is één deelnemer, maar mocht de wens bestaan dat meerdere deelnemers tegelijk meedoen, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Heb je belangstelling voor een personal coaching- en begeleidingstraject?

Neem dan contact op via onderstaande button (of telefonisch: 0651163780).

Scroll naar boven