RobBeurseFotografie

Plaat van de maand januari 2023

Saskia Storm lijnen
Stormlijnen. Een zeer sfeervolle foto met een sterke compositie. De prachtige wolkenlucht versterkt de vormen op het zand. Prachtig. Misschien iets meer licht in het wit, waardoor het schuim iets meer aandacht krijgt?
FotonrArgumentatie
1Mysterieuze sfeer..mooi tegenlicht..(roof)vogel mooi in beeld, is op weg naar….

2

Superfoto

2

Is mooi vanwege het lijnenspel op het strand en in de lucht

2

mooi lijnenspel

2

Prachtig wolkenfront, mooi gespiegeld in het schuim van de branding. Erg mooi licht en mooie kleuren.

2

Mooie foto met veel drama en actie en tegelijkertijd rust. Tip speel met de nabewerking. De kleuren zijn goed maar met de contrasten in de wolken en water plus verschillende maskers kan de foto nog meer aantrekking geven. 

2

Deze plaat laat zien dat ook al is het onderwerp heel bekend, het altijd mogelijk is om een originele bijdrage te leveren. De krommingen van lucht en water zijn prachtig getroffen.

2

Prachtige compositie. Erg sterk door richting en herhaling van lijnen/vormen van schuim, branding en wolkenpartij. En door standpunt waarbij je ahw in de branding ligt. Prachtige weergave van natuurlijke krachten.

2

een gewone strandfoto…. en toch niet, door de twee tegenovergestelde krommen (wolken – schuim) zit er een soort dynamiek in de foto, waardoor je er naar blijft kijken
3Is voor mij de foto van de maand. De foto maakt me blij vanwege het leven dat erin tot uiting komt, de zeehonden, de zee en de zon
5Mooi contrast met de zwarte achtergrond. Er zit beweging in. Net een fluo stoomboot in de nacht 
5Een interessant beeld dat blijft boeien door de kleuren, de beweging en het ritme
8prachtige foto qua eenvoud van de compositie en de verstilling dat het beeld in mij oproept.
8Ik houd wel van cultureel erfgoed. Eenvoud en mooie kleuren.
8Mooie foto uit een mooie hoek en geweldige kleuren.
8Foto die mijn aandacht pakt, de reflectie en spiegelingen storen niet..jammer dat in de achteruitkijkspiegel niet iets interessants te zien is.
8Heerlijke foto. Goed van kleur en scherpte. Mooie blik op dashboard waarbij je genoeg van de raamstijl en dashboard ziet voor de sfeer van een oude auto. Door de ramen is precies genoeg te zien om niet af te leiden.
9Wat een mooie kleuren in de lucht.
9Heeft iets surrealistisch met de grote rots tussen de wolkenkrabbers. Mooi hoe de kleuren van de verlichting in de gebouwen een connectie maken met de oranje kleuren in de lucht; net een ansichtkaart (en wat een mazzel dat iemand hier deze maand is geweest 
10Vooral de timing van de fotograaf super knap; je voelt door de blauwe kleur de kou en de nacht én de warmte van de mooie roze gloed in de lucht. En naast prachtige timing, natuurlijk ook een mooie compositie.
10Mooie foto met de toren uit het midden. Mooie kleuren door het beeld te vangen met het tegenlicht. Is er ook gespeeld met een lange sluitertijd?
11Prachtige foto qua eenvoud van de compositie en de verstilling dat het beeld in mij oproept.
11Prachtig die mist. De koude druipt er vanaf. 
11Vind ik de mooiste foto van deze maand. Prachtige compositie en zo zacht dat je wel even in de sfeer wil kruipen.
11Vind ik prachtig, echt een verstild januari beeld, mooie sepia kleur.
11Wat een prachtig mysterieus, zacht, schilderachtig beeld. Niet alleen het poederachtige van de mist, maar ook de ronde lijn van het water maakt de foto vrouwelijk zacht.
12Mooie warme kleuren. Sfeervol
13Prachtig met die nevel en die schapen die op 1 lijn staan. En dat ene schaap dat je aankijkt
15Prachtig beeld, beetje spooky, want wat doen die schoentjes daar en van wie zijn ze. Een foto met een verhaal.
15Het stilistische geeft het een strak en speciaal gevoel
15Erg mooi beeld. Mooi om de doorkijk te zien door de ramen. Mooi hoe het beetje licht de schoenen toch nog aandacht geeft.
15Spannende plaat waar je ingetrokken wordt en blijft kijken. Bijna serene ruimte, technisch knap neergezet met de rechte lijnen. Heel mooi zwart wit: versterkt het effect van het invallende ‘omlijstende’ licht en details als de schoenen.
15Voor mij een mooi wabisabi beeld. Rustig en sfeervol. Subtiel licht op het potje met barst. Enige dat me wat afleiding geeft is de kan in de achtergrond die net iets zichtbaarder of minder zichtbaar had mogen zijn.
15‘oude’ zwartwit foto, mooie compositie, serene sfeer; beeld roept allerlei verhalen op bij de kijker, zeker ook door de schoenen
Scroll naar boven