RobBeurseFotografie

Expo Foto Leiden (EFL)

Expo Foto Leiden (EFL) heeft zich gespecialiseerd in het maken en verzorgen van door hen gemaakte foto-exposities.
De door deze groep fotografen in de loop der jaren opgebouwde kennis van fotografie in combinatie met hun zeer persoonlijke creatieve verbeelding resulteert in thema-exposities samengesteld uit prachtige foto’s.  De thema’s variëren van actuele tot aangename en soms confronterende onderwerpen.

EFL is ervan overtuigd dat deze exposities het waard zijn om gezien te worden en dat ze een betere plek verdienen dan alleen op een website of in de sociale media.  
Een expositie moet een ontmoeting zijn met het thema of onderwerp, maar ook met het verhaal dat zij vertelt. Daarvoor heeft zo’n expositie ruimte nodig. Een plek waar die ontmoeting tussen bezoekers en foto-expositie onbevangen kan plaatsvinden.
Door een relatie te leggen tussen het expositiethema en specifieke kenmerken van de locatie  kan bovendien een toegevoegde waarde ontstaan die een expositie online niet kan bieden.

Expositieplekken waaraan gedacht wordt zijn bibliotheken en andere locaties in cultuursector. Maar natuurlijk ook universiteitsgebouwen, wijkcentra, het Stadhuis,  een bedrijfsruimte en dergelijke.

EFL is volop in ontwikkeling.

Scroll naar boven